37-годишната Елеонора М. е задържана до 72 часа с постановление

...
37-годишната Елеонора М. е задържана до 72 часа с постановление
Коментари Харесай

Ужас във Варна! Изключително жестоко убийство, извършено от млада жена

37-годишната Елеонора М. е арестувана до 72 часа с разпореждане на дежурен прокурор от Окръжната прокуратура във Варна. Младата жена е привлечена като обвинена за умишленото ликвидиране на родния си татко Стоян М. – закононарушение по член 116, алинея 1, т. 3, по отношение на член 115 от Наказателен кодекс.

Тежкото престъпно закононарушение е било осъществено на 29 ноември тази година в дома на 61-годишния Стоян с четири удара с нож.

Смъртта на бащата е настъпила в резултат на навлизане в аортата. По време на осъществения оглед в дома на убития мъж е открит ножът, както и други материални доказателства, които уличават родната му щерка в умишленото ликвидиране.

Разследването по досъдебното произвеждане ще обяснява аргументите и събитията за закононарушението, което се санкционира с отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор и пожизнен затвор без подмяна.

Днес Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на обвинената Елеонора М.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР