37-годишната дъщеря на американския президент Доналд Тръмп Иванка отиде на

...
37-годишната дъщеря на американския президент Доналд Тръмп Иванка отиде на
Коментари Харесай

Иванка Тръмп блесна без сутиен в тоалет на Prada в сградата на ООН СНИМКИ

37-годишната щерка на американския президент Доналд Тръмп Иванка отиде на съвещанието на Общото заседание на Организация на обединените нации без сутиен, оповестява finance.yahoo.com.

„ Втората дама” на Съединени американски щати взе участие в годишната среща Concordia в Ню Йорк и реши да съкруши всички освен с тирада, само че и със замайващ външен тип.



Голямата щерка на американския водач се появи пред публицистите и участниците в конференцията, издокарана в бяла пола на Prada с дължина под коляното с огромни жълти рози за 700 $ и копринена риза в лавандулов цвят, под която прозираха зърната й.





Под фотографията с участниците от конференцията, която Иванка качи в профила си в Инстаграм, се завихри бурна полемика. Докато едни се възхищават от политическата й активност, други не стопират да разясняват тоалета й. И обръщат внимание на неповторимото й възприятие за жанр.



Има и такива, които я упрекват в нарушение на дрес кода и аморалност. Все отново една многодетна майка няма право да се появява на среща на международни водачи без долни дрехи, недоволстват пуританки.

Мъжката половина от почитателите на Иванка в Инстаграм обаче са във екстаз от гледката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР