37-годишна варненка предизвика катастрофа с автобус от градския транспорт, при

...
37-годишна варненка предизвика катастрофа с автобус от градския транспорт, при
Коментари Харесай

Варненка засече автобус, пострада жена

37-годишна варненка провокира злополука с рейс от градския превоз, при която пострада пътничка от авобуса. Дамата била зад кормилото на фолксваген. Движила се по бул. " Левски ", покрай спирката пред базар " Левски " навлязла внезапно в бус лентата и засякла рейса. Наложило се водачът да набие разко спирачки и 59-годишна пътничка паднала на пода. Жената е откарана в болница с контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Още двама души пострадаха при пътни произшествия за едно денонощие. 52-годишен варненец застигнал с аудито си хонда, която се движила по бул. " Владислав " и я блъснал откъм гърба, след удара блъснал и фолксваген. При тройний конфликт е потърпевша жена от втория автомобил. Тя се разминала с леки травми.

Третият случай станал на автомагистрала " Хемус ", в региона на Провадия. 48-годишен варненец с тойота, по време на придвижване изгубил надзор над автомобила, блъснал се в мантинела вляво, а по-късно напунал пътното платно вдясно. Вследствие на случая мъжът е получил травма на глава, кръст и гръден панер, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР