37-годишна българка Елисавета Авдала, която от години живее и работи

...
37-годишна българка Елисавета Авдала, която от години живее и работи
Коментари Харесай

Българка загина при катастрофа в Малта

37-годишна българка Елисавета Авдала, която от години живее и работи в Испания, е починала при злополука в Малта, заяви „ Телеграф “.

В понеделник дамата била една от пасажерите в двуетажен открит рейс, с който се вършат туристически турове за разглеждане на забележителности.

Инцидентът станал покрай столицата Валета. Едно от догатките е, че водачът е карал прекомерно покрай тротоара и е блъснал машината в един от клоните на дърво.

От раните си са починали 62-годишна белгийка и Елисавета. Българката живеела и работела от към 18-19 години в Испания. Вероятно това е повода медиите в Малта да пишат, че Елисавета е испанка. Тя е родена в София и има еврейски корени.

В обществените мрежи нейни другари сервираха съболезнования на околните й и определяха българката като прелестен човек. Още към 50 души туристи от Белгия и Англия са потърпевши при злополуката.

Две деца на 6 и 8 години са в болница в сериозно положение. С тежки контузии са още двама възрастни. 24-годишният водач на рейс е разпитан от полицията, откакто също е бил прегледан в болница и е минал първичния потрес от злополуката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР