37-годишен украинец,, твърди, че е депутат в родината си. Това

...
37-годишен украинец,, твърди, че е депутат в родината си. Това
Коментари Харесай

Нови разкрития за украинеца, закопчан за каналджийство, който твърди, че е депутат

37-годишен украинец,, твърди, че е народен представител в родината си. Това заяви БНР като се базира на свои източници.

От прокуратурата и Министерство на вътрешните работи към момента чакат отговора на посолството на Украйна у нас, което би трябвало да удостовери или отхвърли информацията. Мъжът е заловен на 12 април до село Индже челник със собствен съотечественик.

Двамата таман товарели мигрантите в джипа си, когато са арестувани от граничните служители на реда. При ареста единият от тях е оповестил, че е народен представител. Той се е показал като Игор Василковски.

Проверка сподели, че в Украинската рада в действителност има депутат с това име. Съвпада и датата на раждане, която е в документите му – 31 март 1985 година. Василковски е представител на ръководещата партия „ Слуга на народа “, пишеGramofona.com.

Кратка информация демонстрира, че 37-годишният народен представител е попадал няколко пъти в полезрението на украинските медии. Преди година е имало скандал в родния му град Одеса.

Тогава Василковски е спрян след рисково шофиране по улиците. Униформените решили, че е пийнал, само че депутатът отказал инспекция и се държал жестоко. Наложило се по-късно да се извинява публично за държанието си.

Василковски е с икономическо и юридическо обучение. Работил е в данъчната полиция на Одеса, а по-късно и в частния бранш. Женен, с една щерка. Ако се окаже, че каналджията и депутатът се един и същи човек, делото против него ще бъде преместено от Бургаския областен съд в Софийски градски съд.

Проверка в профилите му в обществените мрежи демонстрират, че за последно Игор Василковски е разгласил на 15 и 20 април, няколко дни след арестите до село Индже челник./Blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР