37-годишен полицейски служител пострада при обезоръжаване на психично болен мъж

...
37-годишен полицейски служител пострада при обезоръжаване на психично болен мъж
Коментари Харесай

Говорят нападнатите със сатър полицаи в Шумен

37-годишен полицейски чиновник пострада при обезоръжаване на психологично болен мъж в Шумен.

Малко след 13 часа полицейски екип, който бил пратен на сигнал в кв. “Дивдядово “ забелязал  мъж в несъответстващо положение на бул. “Велики Преслав “, който носи в себе си нож и сатър.

Униформените спрели автомобила, слезли да изяснят обстановката, и да предпазят от вероятно посягане преминаващите жители. 

Лицето се приближи много бързо до нас. Крещеше наскърбяваше като споделяше ще изтребвам всички, който застане на пътя ми - ще заколвам наред, разказа ст. служител на реда Димитър Димитров.

Замахна със сатър по пасажерската врата. Счупи стъклото, стартира да боде с ножа през прозореца. Беше избутан с вратата обратно. Хвърли сатъра по нас, сатъра влезе вътре в автомобила, слязох, опита се да боде отново с ножа.-->
 Инцидентът е станал на бул. Велики Преслав

При отварянето на вратата хвърли сатъра по нас, сатъра влезе вътре в автомобила, слязох, опита се да боде отново с ножа, добави той. 

Неговият сътрудник ст. служител на реда Севдалин Илиев добави описа:
 Инцидентът стана измежду бял ден. dariknews.bg

В този миг имаше доста жители по блоковете, по питателните магазини наблизко - по основния бул., който е в града… И по всевъзможен метод се опитахме да отклоним вниманието действително към нас, да не пострадат други лица.

Задържаният 30-годишен мъж е след консулт с психиатър е настанен за лекуване в ДПБ- Царев брод. В МБАЛ- Шумен за обзор са откарани двамата полицейски чиновници.
 Инцидентът е станал на бул. Велики Преслав

Раните в региона на коляното и ръката на служител на реда Димитров са обработени.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР