37-годишен пловдивчанин бил арестуван, след като се опитал да подмами

...
37-годишен пловдивчанин бил арестуван, след като се опитал да подмами
Коментари Харесай

Педофилът Христо изпрати порно снимка на малко момиче, но се издъни жестоко

37-годишен пловдивчанин бил задържан, откакто се опитал да подмами 14-годишна от подправен Facebook профил. Мъжът пратил даже порно фотография на девойката, като въобще не подозирал, че цяла нощ си е чатил не с невръстната дама, а с нейната майка.

Това стана ясно в районния съд в Пловдив, където на 26 юни т.г. стартира процесът против Християн Нейков от Пловдив, написа в. Монитор.

Той разгласи, че признава виновността си за стореното и изиска скъсен правосъден развой, стана ясно на разпоредителното съвещание против него.

Подсъдимият бил закован с разпечатка на месинджъра му от персоналния му компютър. Всичко почнало на 19 март, се споделя в обвинителния акт против Християн. Тогава той изпратил на малолетното момиче покана за другарство във Facebook от подправен профил на друго момиче, за което ученичката помислила, че е профил на нейна другарка от учебно заведение.

На 19.03.2019 година късно през нощта към 00.30 ч. – 01 ч. Християн почнал да изпраща по Месинджър известия до момичето, само че вместо нея отговаряла нейната майка, защото телефонът на момичето бил останал при нея. При последвалата връзка подсъдимият изпратил фотография с порнографско наличие - голо момиче на забележима възраст към 15 години и изискал, мислейки, че си написа с 14-годишната и тя да му изпрати свои голи фотоси. След като видяла порно фотографията, майката на момичето се пробвала да позвъни по Месинджър, само че диалога прекъснал, а подсъдимият я блокирал. На сутринта дамата подала сигнал в полицията и малко по-късно Християн бил задържан.

Очаква се той да се снабди с присъда още на първото съвещание по делото.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР