37 - годишен мъж с чисто съдебно минало е извършител

...
37 - годишен мъж с чисто съдебно минало е извършител
Коментари Харесай

Убиецът на хазартния бос опитал да избяга в Турция

37 - годишен мъж с чисто правосъдно минало е причинител на убийството на 55 - годишния предприемач и прострелването на 22 - годишното момиче. Стрелбата стана към 21,14 ч. в събота вечерта.

Това заяви на ексклузивен брифинг пред постройката на РУП Несебър основният секретар на Министерство на вътрешните работи – основен комисар Младен Маринов.

Той разкри, че арестуваният се опитал да премине границата през Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, само че е задържан вследствие на светкавичните дейности на чиновниците от ОДМВР – Бургас.

Хазартният необут Коста Миджурин беше погубен в Mercedes-a си, спрян в региона на комплекс „ Сън вилидж” в Слънчев бряг.

Причини за прострелването са ревнивост и неизяснени персонални връзки сред 37 годишния арестуван и младото момиче. „ Точната връзка сред тях занапред ще се уточнява”, съобщи още основен комисар Маринов.

Той показа, че съгласно очевидци познанството сред тях датирало от към месец. 22 - годишното момиче е потърпевшо тежко при стрелбата. То е претърпяло хирургични интервенции и е настанено за лекуване в УМБАЛ – Бургас с заплаха за живота

Установено е, че 37 годишния мъж имал законно огнестрелно оръжие, с което се сдобил във връзка работата си, като шеф и лице, работещо с парични средства в разнообразни компании.

В развой на изясняване е дали това е оръжието, с което е осъществено прострелването.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов посочи, че на задната седалка в лекия автомобил Mercedes седели още двама души, станали директни очевидци на стрелбата. Същите към този момент са разпитани, като очевидци. По техни данни първо е убит 55 годишния мъж, а по-късно е стреляно и в момичето.

Според Административния началник на Бургаска Окръжна прокуратура - Георги Чинев, държавното обвиняване ще желае непрекъснат арест за причинителя на тежкото закононарушение, осъществено с особена свирепост. Ще му бъдат повдигнати обвинявания за ликвидиране и опит за ликвидиране.

37-годишният Михаил Станчев е задържаният за убийството на хазартния необут Коста Николов-Миджурина и опита за ликвидиране на 22-годишната Симона, научи Флагман.бг от чудесно осведомени източници. Мъжът е закопчан на границата в бургаски Opel Corsa.

Михаил е пътувал самичък в колата. В него е бил законно притежаван револвер „ Макаров “, с който се допуска, че е осъществено закононарушението.

Малко преди този момент, той е разгласен за общодържавно търсене. При инспекцията на персоналните документи граничарите незабавно арестували Михаил.

Припомняме, че нощес, към 21:14 ч., в Слънчев бряг мъжът разстреля Миджурина, а приятелката му сега се бори за живота си в УМБАЛ-Бургас. На задната седалка на първокласния "Мерцедес " на 55-годишния предприемач е имало още двама мъже, който за благополучие не са потърпевши след стрелбата.

Както Флагман.бг заяви, полуделият от ревнивост зарязан ухажор имал информация, че Коста Миджурина и 22-годишната му интимна половинка ще дойдат с тузарския Mercedes в хотел „ Бахами “. Той ги е причакал в своя автомобил и е стрелял от упор в двамата, след което е избягал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР