37-годишен мъж от врачанското село Алтимир, счупил черепа на свой

...
37-годишен мъж от врачанското село Алтимир, счупил черепа на свой
Коментари Харесай

Мъж от Врачанско, счупил черепа на опонент, се отърва от затвора

37-годишен мъж от врачанското село Алтимир, счупил черепа на собствен конкурент се отърва от пандиза, научи организация BulNews. Решението е на магистратите от районния съд в Бяла Слатина, които постановиха за хулигана условна присъда от една година.
Кървавото меле се е разиграло на 21 юни тази година, към 20.30 часа. Тогава побойникът А.И. бил с приятеля си, когато неизвестно за какво се спречкали с други двама мъже. Словесните офанзиви доста бързо минали в юмручни. А.И. извадил железна тръба и с нея блъснал в главата 34-годишния Е.С. от варненското село Старо Оряхово. В този миг мъжът се свлякъл на земята и изгубил схващане. Участниците в свадата незабавно извикали кола за спешна помощ. Пострадалият бил превозен до Спешния център в Бяла Слатина. Медиците там съумели единствено да стабилизират положението му и за той бил превозен непосредствено до Спешния център в Плевен. Мъжът бил настанен в Неврохирургично поделение с фрактура на черепа и краткотрайна заплаха за живота поради кръвоизлив над твърдата мозъчна обвивка.
Условната присъда за А.И. е поради чистото му правосъдно минало. Oбвиняемият ще би трябвало да заплати разноските по делото в размер на 160 лв., като потърпевшият може да заведе против него цивилен иск за претърпените вреди.
Определението е дефинитивно.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР