37-годишен мъж от Аризона лъже, че е на 20 години,

...
37-годишен мъж от Аризона лъже, че е на 20 години,
Коментари Харесай

Извратеняк отвлече, би и изнасили 17-годишна, защото тя му била „като домашно животно”

37-годишен мъж от Аризона лъже, че е на 20 години, с цел да се срещне с бъдещата си жертва. Когато Реймънд Бърк се появил на прага на къщата на 17-годишното момиче в Юта, истината била доста по-болезнена. Изродът възнамерявал да държи момичето в жилището си вечно като домакински любим, съобщи People.

Според следствието Бърк държал момичето като пленник за една седмица, неведнъж я изнасилвал и биел всякога, когато се оплаквала, че я държи против волята си. Сега мъжът е в ареста и му е даден залог от 150 000 $.

По времето на закононарушението момичето живеело дружно с татко си. Същия ден тя написала в интернет за депресията си и желанието й да напусне дома си. Тогава Бърк се свързал с нея, обещавайки й да бъде щастлива с него. Преди срещата те говорели единствено няколко пъти. Човекът се канел да посети момичето за няколко дни, след което да я заведе в неговия дом.

Един ден Бърк завързал жертвата си за леглото и й споделил, че би трябвало да легне, до момента в който се върне от работа. Но за благополучие момичето съумяло да се измъкне.

Превод: БЛИЦ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР