37-годишен мъж е привлечен като обвиняем за разпространение марихуана на

...
37-годишен мъж е привлечен като обвиняем за разпространение марихуана на
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на митничаря, превозвал марихуана за над 300 000 лв.

37-годишен мъж е притеглен като обвинен за разпространяване марихуана на стойност 300 365 лева , оповестиха от държавното обвиняване.

Извършителят с букви П.И., е упрекнат , че на 28 ноември без съответно позволение е държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции - марихуана, с общо чисто тегло 15 018 грама, на обща стойност 300 365 лева

Наркотичните субстанции са в изключително огромни размери, а това е закононарушение по член 354а,ал.1 от Наказателния кодекс , показват от Апелативна прокуратура - Пловдив.

Припомняме, че през вчерашния ден п олицията в Стара Загора залови 30 пакета с марихуана по време на профилирана акция . Наркотикът е бил открит в автомобил, каран от чиновник на организация " Митници ". 

 Хванаха митничар с 30 пакета марихуана
Хванаха митничар с 30 пакета марихуана

По време на профилирана акция на полицията в Стара Загора

От там прецизират, че на 28 септември, към 17:00 часа, на входа на гр. Стара Загора, патрулен автомобил спрял за рутинна инспекция товарен автомобил, марка " Ситроен Берлинго ". Колата е била ръководена от П.И. Полицаите претърсили автомобила и открили 15 броя пакети със суха зелена тревиста маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана .

Обвиняемият П.И. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Стара Загора да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.

Действията по следствието не престават.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР