37-годишният Небойша Маркович бе ликвидиран днес посред бял ден в

...
37-годишният Небойша Маркович бе ликвидиран днес посред бял ден в
Коментари Харесай

Член на Розовите Пантери направен на решето, докато вадел количката на бебето си

37-годишният Небойша Маркович бе ликвидиран днес посред бял ден в Баново Бърдо, Сърбия. Той бе убит, когато излезе от колата си, за да вземе количка за дете от багажника. На мястото гледката бе шокираща - тялото на убития лежеше по средата на улицата, а до него имаше количка, пише Blic.com.

Небойша Маркович е убит пред къщата, където е живял със съпругата и бебето си. Той е зет на известния член на прословутите Розови Пантери Александър Ш.

Съседите му разказват, че не са чули нищо, видели само как пристига Бърза Помощ.

" Връщах се от магазина, когато видях спешната помощ, не подозирах, че са убили някого. Видях това момче, което живееше с жена си... тъга, не изглеждаше като опасен човек ", казва съседка.

Маркович бил ликвидиран с няколко куршума в главата и гърдите и починал на място. Той е живял в къща близо до къщата, където живее бившият баскетболист на „ Партизан” Вукашин Авдалович, по чиято кола по грешка е била хвърлена бомба миналата година.

Моментът на убийството бе запечатан от охранителни камери. Сръбски медии публикуваха шокиращото видео, но малко по-късно то бе премахнато.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР