37-годишен дипломат, втори по ранг в британското посолство в Будапеща,

...
37-годишен дипломат, втори по ранг в британското посолство в Будапеща,
Коментари Харесай

Британски дипломат е починал в Унгария след зараза с коронавируса

37-годишен дипломат, втори по ранг в британското посолство в Будапеща, е починал в Унгария след зараза с коронавируса, съобщи правителството в Лондон, цитирано от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2513
Британският външен министър Доминик Рааб заяви, че е " изключително опечален " от новината за смъртта на Стивън Дик вчера.

Австрия ще започне да използва повече бързи тестове за коронавируса

" Стивън беше всеотдаен дипломат и представяше своята страна с голямо умение и страст ", се казва в изявлението на Рааб.

Броят на заразените в Унгария е 226, десет са починали.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2513  Броят на инфектираните с ковид в Чили надвиши 1000 души Броят на инфектираните с ковид в Чили надвиши 1000 души  Франция разгласи 321 нови умряли след болест с коронавируса; общият им брой е към този момент 1331 Франция разгласи 321 нови умряли след болест с коронавируса; общият им брой е към този момент 1331  В Съединени американски щати случаите на ковид са над 60 000, а умрелите са 827 В Съединени американски щати случаите на ковид са над 60 000, а умрелите са 827
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР