36-годишният предприемач и общественик Борис Вълев е кандидат-кметът на ЗС

...
36-годишният предприемач и общественик Борис Вълев е кандидат-кметът на ЗС
Коментари Харесай

ЗС „Ал. Стамболийски“ пуска Борис Вълев в битката за...

36-годишният бизнесмен и държавник Борис Вълев е кандидат-кметът на ЗС „ Александър Стамболийски “ за регион „ Северен “. „ Борис от години развива старателно НПО-системата в града, а също и дела, свързани с живота и здравето на хората “, съобщи на представянето му юрист Георги Колев, претендент за кмет на Пловдив.

Вълев е приключил политология, национална сигурност и интернационална дипломация. Има лична компания за ръководство на европроекти, а фамилията му има няколко аптеки под тепетата.

Той оглавява пловдивския клон на съдружие „ Младежки глас “, в което членуват над 4000 индивида в цялата страна. „ Аз съм извънредно огромен работохолик. Обичам да завършвам нещата в точния момент и по най-качествения метод “, съобщи кандидатът за кметското място в Кършияка. По думите му „ Северен “ е входната врата на Пловдив и той има намерение да го трансформира в райско кътче.

Борис Вълев уточни като собствен приоритет сполучливото прекосяване на огромния ремонт на ВиК-мрежата. В плана за 30 млн. лева е очакван и ремонт на 60 улици в квартала, което ще затрудни придвижването на жителите му. Ще направя прецизен мониторинг върху строителните работи, добави той.

Кандидатът на ЗС „ Александър Стамболийски “ дава обещание да сътвори и електронна система за регистрация на плановите и спешни поправки в региона и в целия град, откъдето пловдивчани ще се осведомят къде и по кое време предстоят строителни действия и в какви периоди ще бъдат приключени.

„ Време е Пловдив да излезе от цифровата пещера “, съобщи Георги Колев. Той счита да посвети напъните си на дигитализирането на значимите общински услуги.

Друг от основните цели е развиването на Марица-север и градежа на нов огромен бул., с прилежащи кътове за отдих край реката.

ЗС „ Александър Стамболийски “ ще показа и листата си с общински съветници в идващите дни. Партията няма да издига претенденти за кмет в регионите „ Тракия “ и „ Централен “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР