36-годишният Нейтън Съдърланд е мъжът, от който забременя и роди

...
36-годишният Нейтън Съдърланд е мъжът, от който забременя и роди
Коментари Харесай

Вижте мъжа, от който забременя и роди пациентка в кома от САЩ

36-годишният Нейтън Съдърланд е мъжът, от който забременя и роди пациентка в кома. Той е работел като медицински брат в приюта в американския град Финикс, оповестява ABC.

ДНК разбор е посочил, че татко на бебето е точно мъжът, който е трябвало да се грижи за младата пациентка.

От 2011 година той работел в медицинския център Hacienda Healthcare, където била настанена и изпадналата в кома жена. Държавните архиви демонстрират, че е бил лицензиран като клиничен помощник през 2005 година, преди да стане лицензирана медицински брат през 2011 година 36-годишният мъж е от Хаити и постоянно обикалял локалните църкви, където изпълнявал госпел дружно със сестра си.



Сн. Шерифска работа в окръг Марикопа

Очаква се прокуратурата във Финикс да му повдигне обвиняване в полово нахлуване и принуждение над неработоспособен, възрастен или болен човек.

Заради абсурда с беззащитната пациентка, насилвана полово, са били отстранени и двама лекари от приюта. Оставката си е подал и изпълнителният шеф на компанията Бил Тимънс.

Пациентката роди на 29 декември. Сътрудниците на здравното заведение настояват, че не знаели за бременността, до момента в който не почнало самото раждане. 29-годишната жена се нуждаела от непрекъснати грижи поради увреждане на мозъка след епилептичен пристъп. Тя била над 10 години в кома без да пристигна в схващане. Жената била настанена в болничното заведение преди три години и била в независима стая. Заради уврежданията ѝ, тя се нуждаела от денонощни грижи. Близките на жертвата са извънредно възмутени. Те считат, че личният състав на клиниката нпоси виновност за случилото се. Все отново те решили да не изоставят новороденото. То ще бъде отгледан от родителите на дамата. Бащата и майката към момента не могат да схванат по какъв начин щерка им е съумяла да забременее.

Лекарите считат, че това не е извънредно в здравната процедура. Момичето не е в дълбока кома, а във вегетативна. Това е надълбоко безсъзнателно схващане, в което човек не е кадърен да мисли, само че тялото му може да работи обикновено. Такива пациенти могат да дишат сами, от време на време отварят очите си или даже издават звуци и демонстрират страсти. Някои хора могат ненадейно да плачат или да се смеят, до момента в който са в кома. По предписание кома и вегетативно положение са взаимозаменяеми понятия, само че в действителност сред тях има забележителна разлика. Човек в дълбока кома в никакъв случай няма да се смее. Във вегетативно положение такива реакции се смятат за естествени.Яйчниците на засегнатата пациентка са функционирали обикновено от самото начало, тъй че тя е била в положение да зачене дете. Бебето в утробата се е развивало обикновено, тъй като през цялата бременност е получавало нужните хранителни субстанции. Самите болнични служащи не забелязали смяната в положението на дамата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР