36-годишният Любомир Лозанов, който бе обявен за издирване с европейска

...
36-годишният Любомир Лозанов, който бе обявен за издирване с европейска
Коментари Харесай

Приятелят на Антония, който я наряза и скри в куфар, бе задържан в Италия

36-годишният Любомир Лозанов, който бе разгласен за търсене с европейска заповед за арест, е арестуван от италианските карабинери в град Ладисполи край столицата Рим, оповестиха локалните медии.
Още по тематиката
Мъжът е обвинен за бруталното ликвидиране на 30-годишната си другарка Антония Гервазиева Венциславова, която изчезна при започване на годината, а неотдавна останките й бяха открити в куфар край радомирското село Николаево. Двамата живеели на фамилни начала, само че връзките им били проблематични.

По време на следствието стана ясно, че Любомир е съумял да избяга от България незабавно след убийството. Не е ясно обаче по кое време е дошъл в Италия.

На 13 ноември мъжът е бил открит в жилището на свои познати - българско семейство - в Ладисполи. След ареста Любомир Лозанов е превозен в пандиза в град Риети. Според италианските управляващи приютилите го сънародници не са знаели, че той е направил жестокото ликвидиране на Антония и е търсен с европейска заповед за арест.

Очаква се пред идващите дни българинът да бъде изправен пред арбитър, а по-късно италианските магистрати би трябвало да се произнесат по настояването на българските управляващи за изгонването на килъра.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР