36-годишният криминоген бил като трън в очите на живущите в

...
36-годишният криминоген бил като трън в очите на живущите в
Коментари Харесай

Меденруднишкият дилър Румен Пъпеша готви пико в дома си, съседи го издадоха на полицията

36-годишният криминоген бил като бодил в очите на живущите в блок 81 на жк. „ Меден рудник “, в региона непрекъснато се навъртали съмнителни видове, евентуално негови клиенти

Ченгета нахлуха в жилището на остарелия си познайник Румен Младенов. Меденруднишкият дилър, прочут в наркосредите с прякора си Пъпеша, е бил изведен с белезници от жилището си в блок 81 на жк. „ Меден рудник “, научи Флагман.бг.

36-годишният бургазлия безусловно подлудявал съседите си. Около домовете им постоянно се навъртали съмнителни видове, които посещавали точно жилището на Румен. 

Полицаите от Четвърто районно управление (на МВР) работили по сигнал, че Пъпеша готви опиати и постоянно доставя с дрога локалните. При претършуване на дома му е открита наркокухня за произвеждане на метамфетамин. Намерени са още кутийка с бяло кристалообразно вещество, което реагирало на пико, йенска паница с останки от полепнало бяло кристалообразно вещество - метамфетамин, стъклена колба с съдържимост 200 мл., пластмасова бутилка с бледожълта течност, уреди и прекурсорни материали, служещи за произвеждане на синтетичната дрога.

Румен Пъпеша е бил изведен с белезници и отведен в ареста за период до 24 часа. Той е престъпно проявен и осъждан.

Припомняме, че през лятото на 2022 година бе хванат с няколко свивки с пико, пакетчета с метамфетамин, както и канабис ( ).
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР