36-годишният белгийски колоездач Ильо Кайсе се забърка в пикантен скандал

...
36-годишният белгийски колоездач Ильо Кайсе се забърка в пикантен скандал
Коментари Харесай

Ильо Кайсе се забърка в пикантен скандал

 Sky разгласи сензационно овакантяване на колоезденето
36-годишният белгийски колоездач Ильо Кайсе се забърка в лют скандал преди присъединяване си в старт в Аржентина.

Заедно със свои съотборници от екипа на Quick Step той е посетил кафене, след което всички са се снимали с една от сервиьорките, за която се знае, че е на 18 години. Дотук всичко би било наред, в случай че не беше неприличната поза на Кайсе зад тила на нищо неподозиращото младо момиче.

Тя е схванала за държанието на белгиеца едвам след обществената поява на фотосите и се е почувствала засрамена и унижена. Тийнейджърката е подала тъжба до полицията и уредниците на надпреварата, които са осъдили държанието на Кайсе, който е татко на две деца.

" Ильо урони репутацията на надпреварата и колоезденето като цяло ", се споделя в декларация на уредниците. Самият колоездач също съжали за постъпката си.

" Искам да се извиня пред всички, изключително пред тази млада дама. Извърших неточност и се оправдавам. Това повече няма да се повтори. Извинявам се пред всички поданици на Аржентина, които са се почувствали афектирани от моята нелепост. Бих желал да върна времето обратно и това да не се беше случвало ", сподели самият Кайсе.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР