36-годишната преподавателка Амена Насам Кхам има доживотна забрана да преподава

...
36-годишната преподавателка Амена Насам Кхам има доживотна забрана да преподава
Коментари Харесай

Омъжена учителка 9 месеца върти секс с ученик, фурията получи доживотна забрана да...

36-годишната преподавателка Амена Насам Кхам има доживотна възбрана да преподава поради разобличаване, че е имала любовна връзка с неин възпитаник в приблизително учебно заведение в Брадфорд, Англия. Омъжената жена е била и сгодена за 18-годишния възпитаник и му пращала палави секс известия посредством обществената мрежа Facebook, оповестява Daily Mail. В кореспонденцията Амена назовава себе си " бебе " и кани възпитаника си в дома си или в хотелска стая, където те правели секс. Учителката правила и доста скъпи дарове - от часовник на Hugo Boss до билети за концерти.

" Тя постоянно ме канеше на ресторант и ми забраняваше да заплащам сметката ", споделя студентът.

Въпреки всичко, връзката им е станала притежание пред управлението на образователното заведение. Младежът получава СМС, на който пишело " От този миг в никакъв случай няма да обсъждаме нашите връзки ". Също по този начин е поискала от него да изтрие цялата преписка.

Журито в съда реши, че студентът не е търсил възмездие с описа си. По тяхно мнение, това е морална контузия за него, която е влошила внезапно оценките му в учебно заведение. Амена се е покаяла за делата си, с които е заплашила младежа.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР