36-годишната Наталия Михайловна Водянова е руски супермодел, актриса и филантроп.

...
36-годишната Наталия Михайловна Водянова е руски супермодел, актриса и филантроп.
Коментари Харесай

Руската Пепеляшка изуми света с тази рокля СНИМКИ

36-годишната Наталия Михайловна Водянова е съветски супермодел, актриса и човеколюбец. Наричат я „ съветската пепеляшка “, защото от последна беднотия реализира международен триумф и се трансформира в едно от най-желаните рекламни лица в стилния бизнес. Според Forbes през 2012 година се подрежда на 3-то място в света по доходи измежду моделите, като единствено за 2012 година е спечелила 8,6 млн. $.

С всяка своя поява Наталия съумява да прикове всички погледи към себе си. Доказателство за това бе и визията, с която тя се появи на женитба в Индия. Супермоделката, която живее в Париж, бе повече от ослепителна, а всички изгубиха мозъка и дума от роклята й.

Изискваната моделка знае чудесно по какъв начин да бъде неустоима и да подчертае достолепията на нейната фигура. Звездата постоянно е източник на ентусиазъм и образец за грациозен жанр за почитателите й. Ала на индийската женитба, на която бе посетител, Наталия облече изискана блестяща рокля, трансформирайки се в индийска принцеса.

Звездата избира грациозен жанр на обличане, които има и комплицирани орнаменти, които провокират същинско удивление във всеки, които я види.

Блестящата рокля, която бе на известната фешън къща, прилягаше идеално на тънката фигура на модела, а също по този начин притегли окото с необикновени детайли в ханша, идващи от върха на гърба й. Трябва да се означи, че в такава рокля в ярки цветове Водянова бе красива като младоженка и същинска индийска принцеса.

jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР