36-годишната майка, убила новороденото си дете и захвърлила го в

...
36-годишната майка, убила новороденото си дете и захвърлила го в
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода майката, убила и изхвърлила новороденото си в тоалетна във Врачанско

36-годишната майка, умъртвила новороденото си дете и захвърлила го в тоалетна във Врачанско, бе наказана условно на половин година затвор, научи BulNews. Делото против Атанаска В. се гледа преди дни в районния съд в Мездра, където магистратите я признаха за отговорна в осъщественото чудовищно ликвидиране. Припомняме, че Атанаска, която е от ромски генезис, е родила и захвърлила бебето си във външна тоалетна във врачанското село Радовене на 5 февруари предходната година.

Тя била в селото неотдавна, където живеела на фамилни начала с локалния мъж Миглен - също от ромски генезис. Ася, както я назовават в селото, е родом от Пазарджишко. Още тогава Миглен уведомил кмета на селото за стореното, откакто видял жена си в кръв. На място пристигнали полиция и незабавна помощ, както и чиновници от Агенцията за протекция на детето. Атанаска има 4-годишно дете от различен мъж, което след случая бе настанено в обществена институция. Малко след убийството дамата се съобщи пред медиите, че е изхвърлила бебето, тъй като било мъртво и също така изпитвала големи болки. Детското трупче бе намерено от униформените, покрито с камъни.

От документите по делото излиза наяве, че дамата е била упрекната в „ ликвидиране от майка на рожба и ликвидиране на новородено с колосален тип “. Бебето било момченце, а откакто подсъдимата го родила му, „ нанесла черепно мозъчна контузия “, която довела до гибелта му и го хвърлила във външната тоалетна. Жената е разведена, със приблизително обучение и е осъждана за други прегрешения. Присъдата може да се апелира пред врачанския областен съд.   
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР