36-годишната Лора Караджова получи годежен пръстен от приятеля си диджей

...
36-годишната Лора Караджова получи годежен пръстен от приятеля си диджей
Коментари Харесай

Лора Караджова обяви, че се е сгодила

36-годишната Лора Караджова получи годежен пръстен от приятеля си диджей Марсел Рохас навръх рождения си ден. Щерката на Данчо Караджов е родена на 3 декември. Била си вкъщи, когато гаджето й връчило подаръка за празника, който се оказал годежен пръстен. „ С него приказваме на един език ”, щастлива е Лора, написа skandal.bg.

Двамата се демонстрираха за първи път дружно по време на присъединяване на Караджова в Биг Брадър. Тогава Рохас я поддържа безусловно, а Лора бе повече от щастлива, тъй като той не обичал да се демонстрира доста по медиите. Сватба обаче няма да има, заричат се влюбените, тъй като и двамата не имат вяра в подписа.

„ Пръстенът просто е знак на нашата обич, само че аз по сватби не си падам ”, безапелационна е изпълнителката. На крилете на любовта тя пусна и нова ария преди ден, а за следващата година стяга и албум. Караджова имаше дълга обич с водещия на тотото Део, а след раздялата бързо забременя от Валентин Славов с щерка. Днес дребната Алиса е на пет години и също е доста музикална.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР