36-годишната Лора Караджова получи годежен пръстен от приятеля си диджей

...
36-годишната Лора Караджова получи годежен пръстен от приятеля си диджей
Коментари Харесай

Лора Караджова призна: Сгодена съм

36-годишната Лора Караджова получи годежен пръстен от приятеля си диджей Марсел Рохас навръх рождения си ден. Щерката на Данчо Караджов е родена на 3 декември. Била си вкъщи, когато гаджето й връчило подаръка за празника, който се оказал годежен пръстен. „ С него приказваме на един език”, щастлива е Лора. Hotnews.bg при помня, че двамата се демонстрираха за първи път дружно по време на присъединяване на Караджова в Биг Брадър.

Тогава Рохас я поддържа безусловно, а Лора бе повече от щастлива, тъй като той не обичал да се демонстрира доста по медиите. Сватба обаче няма да има, заричат се влюбените, тъй като и двамата не имат вяра в подписа. „ Пръстенът просто е знак на нашата обич, само че аз по сватби не си падам”, безапелационна е изпълнителката. На крилете на любовта тя пусна и нова ария преди ден, а за следващата година стяга и албум.

Караджова имаше дълга обич с водещия на тотото Део, а след раздялата бързо забременя от Валентин Славов с щерка. Днес дребната Алиса е на пет години и също е доста музикална.

фотоси:инстаграм лора караджова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР