36-годишната Литъл Беър Шварц от Сиатъл, щата Вашингтон, най-накрая откри

...
36-годишната Литъл Беър Шварц от Сиатъл, щата Вашингтон, най-накрая откри
Коментари Харесай

Брадата жена срещна любовта на живота си и се омъжи

36-годишната Литъл Беър Шварц от Сиатъл, щата Вашингтон, най-сетне откри любовта. След дълги години самотност, в този момент Беър е към този момент омъжена. Литъл Беър е невероятна жена – с брада. От 14-годишна възраст Шварц страда от синдром на поликистозните яйчници, който предизвиква хормонални нарушавания в тялото, в това число нечуван напредък на космите по лицето.

„ Младежките ми години бяха доста сложни. Никой лекар не можеше да ми каже каква е повода за това окосмяване по лицето и тялото ми. Бръснех се всеки ден ", изясни в телевизионното шоу This Morning Литъл Беър.

Този проблем смазал душевен дамата. Партньорите ѝ се срамували да се покажат на обществено място с нея. Цели 16 години косматата жена се бръснела. Но когато станала на 31 години, захвърлила самобръсначката и приела, че ще бъде вечно с брада. Даже почнала да си прави разнообразни брадати прически.



„ Върнах си самочувствието, откакто участвах в конкурс за бради и го завоювах. Приех се такава, каквато съм. Единствено ми тежеше, че нямам мъж до себе си ", споделя Беър.

Отчаяна, че няма да може да открие същинската обич, тя разгласила пост в обществените мрежи, че си търси половинка. И по този начин срещнала 45-годишния Тобиас Бредик. Любовта пламнала от пръв взор. В началото Тобиас дори се тормозил, че Литъл Беър няма да го хареса.

Публикувано във обстоятелства.бг:

„ Тя постоянно е била толкоз същинска и любяща. Не е подправена. Тя е индивидът, с който желая да пребивавам ", безапелационен е Бредик. Сега двамата са женени, само че и поддържат полиаморна връзка с няколко сътрудници, които са наясно за съществуването на останалите.

„ Не си мислете, че ни е елементарно. Когато излизаме, всички ни зяпат, слушам обиди зад тила си. Има хора, които ни снимат скрито, с цел да ни се подиграват в обществените мрежи. Много ме боли, само че съм щастлива, че срещнах брачна половинка си ", не крие брадатата жена. „ Когато сме на обществено място, тя доста се тормози. Но аз просто ѝ споделям: Ела, целуни ме! “, изяснява Тобиас.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР