36-годишната Кендра Стокс, от американския щат Северна Каролина, взела решението

...
36-годишната Кендра Стокс, от американския щат Северна Каролина, взела решението
Коментари Харесай

Майка влезе в затвора, защото… кръстила собствената си дъщеря

36-годишната Кендра Стокс, от американския щат Северна Каролина, взела решението да кръсти щерка си и го направила. Заради посвещаването на детето в християнската религия, в този момент тя лежи в пандиза в Мекленбург, оповестява изданието Charlotte Observer.

Макар да звучи налудничаво, в действителност не е, тъй като с дейностите си дамата нарушила закона и пренебрегнала съдийско решение. Заради това майката била наказана на 10 дни затвор.

Стокс направила кръщенето скрито от бащата на момиченцето, откакто съдът му поверил грижите за детето, а съгласно документите за настойничество, към всички отговорности и отговорности на настойника, спадат и всички "въпроси, свързани с религията ".

Пол Шааф научил за кръщението на две-годишната си щерка от фотосите, които Кендра Стокс разгласила във Фейсбук. Веднага откакто видял фотосите той се обърнал към съда.

Съдът е признал майката за отговорна по обвиняване в пренебрежение, "недобросъвестно неуважение " и неуважение на бащата, тъй като не го е уведомила за дейностите си и е скрила обстоятелството, че щерка им е била кръстена. В резултат на това дамата е била наказана на 10 дни отнемане от независимост.

"Съжалявам, че се получи по този метод. Не се разкайвам, че я кръстих. Беше в неин интерес ", споделя Кендра Стокс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР