36-годишната богата наследница Парис Хилтън се сгоди за Крис Зулка.

...
36-годишната богата наследница Парис Хилтън се сгоди за Крис Зулка.
Коментари Харесай

Романтика на върха на планината! Парис Хилтън каза "да"! Ето за кой ще се жени

36-годишната богата наследница Парис Хилтън се сгоди за Крис Зулка. Тя самата показа фрагменти от сантименталния миг – артистът падна на колене и изиска ръката ѝ по време на почивката им в Аспен, Колорадо.

„ Толкова съм разчувствана, че ще бъда с любовта на живота си. Никога не съм се чувствала толкоз щастлива, сигурна и обичана. Той е съвършен за мен по всевъзможен метод и ми сподели, че приказките в действителност съществуват! Веднага споделих „ да “, съобщи Парис.

 Парис Хилтън се съобщи, сгоди се за Крис Зулка

Хилтън се похвали, че годежният пръстен е превъзходен и цялата треперела, до момента в който Крис го поставял.

Двойката се срещна за пръв път на празненство на Оскарите преди осем години, само че връзките им се задълбочиха преди две. През февруари предходната година Парис официализира връзката с пост в Instagram.

„ Още от първата ни среща разбрах, че има нещо особено в него. Никога в живота си не съм срещала човек, който е толкоз предан, предан и обичащ. Знаех още през цялото време, че желая да бъда с него вечно “, безапелационна е Хилтън.

„ Парис е най-красивата и невероятна жена. Чувствам се най-щастливия човек в света, ще се оженя за моето мечтано момиче. Невероятно е, че ще прекараме дружно остатъка от живота си “, съобщи Зулка пред People.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР