36-годишна жена е задържана заради агресивно поведение в шуменската болница.

...
36-годишна жена е задържана заради агресивно поведение в шуменската болница.
Коментари Харесай

Жена нападна медицинска сестра в Шумен

36-годишна жена е арестувана поради нападателно държание в шуменската болница.

Жената е нападнала здравна сестра в отделението за неотложна помощ. Инцидентът станал в понеделник следобяд в незабавното поделение на Многопрофилната болница в Шумен. Жената дърпала за косата сестрата, поради което е арестувана за период до 24 часа в полицейското ръководство.

Тя придружавала пациент от Дулово, изпратен за планов банкет с направление за пневмония.

Оказало се, че не му е направена кардиограма, а той бил в тежко положение, изясни шефът на шуменската болница лекар Димитър Костов:

" Бива вкаран в кабинета, правили са кардиограма и се открива масиран инфаркт. През това време обаче, на открито в коридора поражда напрежение от съпътстващите го близки, с здравна сестра, която в същото време обслужва и други пациенти. Физическа експанзия - дърпане на коса, боричкане ".

Напрежението в обществото е прекомерно огромно - обобщава лекар Костов. Неосигурените, които идват, са от ден на ден, поради завърналите се от чужбина.

Много са и пациентите за проучвания за Covid. Според лекар Димитър Костов към лечебните заведения със незабавни отделения би трябвало да се насочват повече медицински фрагменти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР