36-годишен русенец счупи рекорда за шофиране в нетрезво състояние. Кръвната

...
36-годишен русенец счупи рекорда за шофиране в нетрезво състояние. Кръвната
Коментари Харесай

Фиркан русенец катастрофира, когато наду дрегера, полицаите се хванаха за главата

36-годишен русенец счупи върха за шофиране в нетрезво положение. Кръвната му проба е посочила, че е седнал зад кормилото с цели  5,24 промила алкохол в кръвта, оповестяват от полицията в крайдунавския град. На 9 януари към 19:10 часа екип на бранш „ Пътна полиция “ е изпратен на бул. " Христо Ботев " в Русе, където на платно за придвижване към гр. Варна при жп моста е настъпила злополука с материали вреди, само че съгласно очевидци единият от водачите бил във очевидно нетрезво положение. При идване на местопроизшествието униформените са открили ПТП с материални вреди, без потърпевши хора, сред лек автомобил „ Фолксваген Голф” и лек автомобил „ Шкода Фелиция”.

Изпробвани са двамата водачи за приложимост на алкохол с техническо средство, при което позитивен резултат е дал лидерът на голфа, на 36 години. Уредът е измерил централизация от 3,16 на хиляда в издишания въздух. Последвало здравно проучване - взимане на кръвна проба в болничното заведение. След химичен разбор на тестът е била открита централизация от 5,24 промила.

Разследващ служител на реда от Пътна полиция е образувал по случая бързо произвеждане за закононарушение по член 343 б, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР