36-годишен мъж е потрошил лодки на гребния клуб в русенското

...
36-годишен мъж е потрошил лодки на гребния клуб в русенското
Коментари Харесай

Мъж изпочупи лодки и хвърли икони в езеро в Русенско

36-годишен мъж е потрошил лодки на гребния клуб в русенското село Николово, осквернил е дребен параклис и е хвърлил ремарке в езерото. Часове по-късно е арестуван, предава bTV.

Екшънът се разиграва сутринта в събота, когато кметът Златан Ванев вижда на улицата автомобил, който се движи с висока скорост.

" Без номера, със строшен челен прозорец, потеглих да го търся, намерихме колата на Текето на път за Червена вода , само че открихме единствено колата, притежателя не можахме да го открием ", описа Златан Ванев.

Следите на мъжа се губят из гората край селото, след което в ранния следобяд той се появява край езерото. Чупи лодки, протяга ръка на параклиса, хвърля икони във водата.

Очевидец изясни, че жена му се е обадила на тел. 112. Малко по-късно мъжът е арестуван. По неофициална информация в него са открити амфетамини.

Кметът, който е троент международен първенец по повдигане на тежести, реагира мъчително поради гребните бази.

" Една лодка коства 6000 евро . Не знам дали има влияние на наркотични субстанции, само че доколкото по този начин се приказва, индивидът бил несъответстващ ", разяснява Ванев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР