359 Hip-Hop Awards 2020 обявиха ТОП 5 във всички категории

...
359 Hip-Hop Awards 2020 обявиха ТОП 5 във всички категории
Коментари Харесай

359 Hip-Hop Awards 2020 обявиха ТОП 5 във всички категории за изминалата година

359 Hip-Hop Awards 2020 оповестиха ТОП 5 във всички категории за миналата година. Осмите годишни хип-хоп награди ще се проведат на 6.02 в зала EFE на хотел Маринела.

Всички почитатели към този момент могат да гласоподават за своите любимци в уеб страницата на 359awards.com . ТОП 5 на номинираните в другите категории може да видите тук .

Номинираните в 8-те годишни хип-хоп награди са селектирани на база формалната годишна ранглиста БГ ТОП 10 в най-големия уебсайт за хип хоп просвета у нас www.359hiphop.com .

Тази година няма да има смс гласоподаване и всички почитатели могат да гласоподават за своите обичани актьори или планове изцяло гратис в уеб страницата.

Правила за онлайн гласоподаване на 359 Hip-Hop Awards 2020

За онлайн гласуването:

В Категория Гласуване в формалния уебсайт на събитието www.359awards.com са оповестени в топ 5 онлайн формата за гласоподаване на всеки актьор или план. Само за категория R&B артист/група са 6 номинации, тъй като е сборна категория от мъже, дами и групи. Всеки консуматор може да гласоподава свободно за всички или единствено за определени категории от един IP адрес.

След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за наново гласоподаване. При опит за операция на вота през proxy уеб сайтове, подадените гласове от сходни референти се анулират автоматизирано. Допълнително се следи за гласоподаване от динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи снабдител. При определяне на корист получените гласове се анулират автоматизирано.

Може да гласувате през формалния уебсайт на премиите – www.359awards.com в бутон гласоподаване https://www.359awards.com/glasuvane-2/

Онлайн гласуването започва на 27.12.2019 г и ще затвори на 02.02.2020 година в 00.00 часа

Целият екип на 359 пожелава триумф на номинираните актьори и ви чака на церемония церемонията по връчване на 8-те годишни хип-хоп награди, на 6.02.2020 година, в зала EFE Hotel Marinela, от 20.00 часа.

Водещи на церемонията са спечелилият във ВИП Брадър Wosh MC и Yoko от The top stoppers, които също ще забият на сцената на премиите. С извънредни осъществявания ще видите шест кратния притежател на купата „ Рапър на годината “ 100 KILA, както и Ицо Хазарта и Homelesz, бат Венци и доста други.

Ицо Хазарта тази година е с цели 5 номинации в разнообразни категории, а феновете ще схванат дали с Homelesz, имат и човек в 359 Awards...

Очаквайте скоро и цялата стратегия на най-голямото събитие за хип-хоп просвета в България 359 Awards, както и по кое време и къде ще започва продажбата на билети.

Следете всичко на 359awards.com , 359hiphop.com , facebook и инстаграм .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР