35-годишният Валентин Д. от днес е с мярка за неотклонение

...
35-годишният Валентин Д. от днес е с мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Осъждан 12 пъти опита да открадне 21 диска за ъглошлайф от търговска верига

35-годишният Валентин Д. от през днешния ден е с мярка за неотклонение "Задържане под стража ", откакто Варненският областен съд е одобрил настояването на Окръжната прокуратура, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Обвиняемият е бил притеглен към наказателна отговорност от прокуратурата, откакто на 7 юни тази година направил опит да отнеме движими движимости, благосъстоятелност на комерсиална верига, като закононарушението по член 199, алинея 1, т. 4 от Наказателен кодекс съставлява рисков рецидив и е осъществено със мощ и заплашване. Валентин Д. не съумял да довърши действието си заради независещи от него аргументи. Предмет на опита за обир били 21 диска за ъглошлайф.

В настояването си за установяване най-тежката мярка за процесуална насила по отношение на обвинения Окръжната прокуратура във Варна е показала, че мъжът е осъждан 12 пъти за разнообразни закононарушения в интервала от 2002 до тази година през февруари, когато след съглашение приел да изтърпи наказване 8 месеца отнемане от независимост при непоколебим режим за кражба, представляваща рисков рецидив.

Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР