35-годишният швейцарски национал Валон Бехрами е амбициран да възроди кариерата

...
35-годишният швейцарски национал Валон Бехрами е амбициран да възроди кариерата
Коментари Харесай

Валон Бехрами ще доказва, че не е свършил с футбола

35-годишният швейцарски национал Валон Бехрами е окуражен да възроди кариерата си, откакто се завърна в италианската Серия А като футболист на Дженоа със свободен трансфер през януари. Бехрами към този момент е играл за Дженоа през сезон 2003/04, след което обиколи редица клубове, включително Лацио, Фиорентина, Наполи, Уест Хям, Уотфорд и Хамбургер ШФ.
 Дженоа си върна Матиа Перин и Валон Бехрами
" Завърнах се в Дженоа след извънредно тежки шест месеца за мен в Сион. Честно казано, желая да потвърдя, че не съм завършил като състезател. Искам съотборниците ми да ми се доверят и да употребяват моя опит. Не приказвам единствено за терена, а и отвън него. Разбирам се добре с треньора Давиде Никола.

Той показа с мен мислите си за футбола, а аз своите и се веселя, че попаднах на откровени хора в Дженоа ", споделя Бехрами, който изигра седем мача за клуба от идването си през януари до прекъсването на сезона поради пандемията от ковид. " По време на интервала на самоизолирането преоткрих любовта си към градинарството и пребоядисах жилището си ", споделя и персонални неща Бехрами, който е брачен партньор на алпийката Лара Гут.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР