35-годишният Кристиано Роналдо твърди, че се надява да изиграе още

...
35-годишният Кристиано Роналдо твърди, че се надява да изиграе още
Коментари Харесай

Роналдо: Надявам се да изиграя още 1000 мача

35-годишният Кристиано Роналдо твърди, че се надява да изиграе още 1000 мача в кариерата си, откакто през вчерашния ден доближи кота 1000 при успеха с 2:0 над Интер в огромното дерби от Серия " А ". Португалецът има 725 гола и 253 асистенции, като 99 от тези попадения са за националния тим на неговата татковина.

В богатата си кариера Роналдо игра още за Спортинг (Лисабон), Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. През 2016 година завоюва Европейското състезание с националния тим на Португалия. Той е петкратен притежател на трофея в Шампионската лига и голмайстор №1 в историята на шампионата. До момента Роналдо има и пет " Златни топки ".

" Това е положително достижение. 1000 мача значи, че отдадеността, трудолюбието и геният се отплащат. Не е елементарно да достигнеш тази кота на 35 години. Благодаря на всичките си съотборници, треньори, на фамилията ми, моите другари и всичките ми почитатели, които ми помогнаха за това достижение. Толкова съм благополучен. Хубаво е, само че се надявам да изиграя още 1000 мача. ", съобщи Кристиано Роналдо след вчерашния дуел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР