35-годишната Наталия Бородина пристига в Доминикана, за да си почине,

...
35-годишната Наталия Бородина пристига в Доминикана, за да си почине,
Коментари Харесай

Любовни стихове, компаньонка и накрая нелепа смърт в Доминикана! Историята на красивата Наталия

35-годишната Наталия Бородина идва в Доминикана, с цел да си почине, само че прекалява с веселието. Световните мрежи популяризират видео, което е запечатало гибелта й.

На фрагментите се вижда по какъв начин Наталия, облечена единствено в долнище на бански, измъква половината си тяло през прозореца на колата, въртейки тялото си в сластни извивки. В един миг обаче удря главата си в пътен знак. Младата жена умира на място, получавайки открита контузия на черепа и кръвоизлив.

Медиите дефинират гибелта й като връх на човешката нелепост и почтена за " премиите Дарвин ".
Каква е историята на Наталия?

Красивата рускиня се мести от родния Челябинск в Москва, където последно се занимава с конвой - услуги. В Доминикана отпътува с " колежки ", които работят дружно с нея, правейки компания на заможни господа.

От обществените мрежи излиза наяве, че Наталия не се е отличавала с особена невзискателност. Там тя разгласява провокиращи фотоси, които разкриват огромните й гърди и дълги крайници.



Наталия пътувала доста, обичала да кара ски, посещавала скъпи заведения за хранене и водела деен метод на живот. Независимо от всичко това, вътре в себе си носела ранима душа. Пишела стихове за изгубената обич и ги споделяла с другари.

Всъщност измененията при младото момиче почнали три години, преди да почине. От непретенциозно момиче, предпочитащо грациозен метод на обличане, тя се трансформирала в хищница. За аргументите може единствено да се носят догадки, само че очевидно Наталия по този начин и не могла да преживее загубата на огромната обич, която описвала в стиховете си.



Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР