35-годишната Дон Уилсън от Уелс страда от рак на гърдата,

...
35-годишната Дон Уилсън от Уелс страда от рак на гърдата,
Коментари Харесай

Голяма трагедия: Неизлечимо болна двойка се чуди как да остави пари за оцеляване на своите деца

35-годишната Дон Уилсън от Уелс страда от рак на гърдата, а някогашният ѝ мъж Иън - от Болестта на Хънтингтън. Според лекарите Дон няма да доживее пълнолетието на щерка си, до момента в който Иън дотогава ще се лиши от способността си да се придвижва независимо. Сега някогашните съпрузи събират пари, с цел да обезпечат бъдещето на своите деца.
Дон Уилсън страда от рак към този момент няколко години. Наскоро лекарите ѝ споделили, че заболяването няма да може да бъде победена, написа в. Daily Mail. Иън в началото е нямал шансове да пребори болестта си: към сегашен ден медицината не знае метод да излекуването на Болестта на Хънтингтън. Сега някогашните съпрузи би трябвало да се погрижат за бъдещето на двоите дъщери - 12-годишната Имоген и 9-годишната Мадлен.

Приятели на фамилията са основали страница за събирания на средства за Дон и Иън. Бившите съпрузи към този момент са съумели да съберат над 6 000 английски лири: част от тях към този момент е изхарчена за автоматизирана инвалидна количка за Иън, тъй като в скоро време той към този момент няма да може да ръководи елементарна такава. Освен това, някои компании предложиха да окажат безвъзмездна помощ на умиращите родители, като основат сувенири за техните деца.

В момента Дон се пробва да прекарва колкото се може повече време с дъщерите си. За това също са нужни пари, а дамата се бои, че средствата ще свършат още преди тя да напусне този свят. За благополучие, дарителската акция продължава и непознати хора непрекъснато се съгласяват да оказват помощ на Дон и Иън. " Това ме кара да видя света в друга светлина. Хората са толкоз великодушни, това е необикновено ", споделя Дон.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР