35-годишната д-р Ирена Иванова от Александровска болница, която падна от

...
35-годишната д-р Ирена Иванова от Александровска болница, която падна от
Коментари Харесай

Разкритие: Колежки на красивата лекарка, паднала от 7-и етаж, разказаха какво е направила тя малко преди инцидента

35-годишната доктор Ирена Иванова от Александровска болница, която падна от 7-и етаж, има потребност кръв. Това обявиха неини сътрудници в ефира на bTV.

" Състоянието й е несигурно. Всяка минута е значима. От началото на случая досега молим всички, които могат да дарят кръв, да го създадат. Минаха 16 дни. Всички сътрудници дарихме кръв, нашата болница направи акция с сътрудниците от другите клиники. Имаме вътрешна осведомителна система и се пусна известие първите два дни ", съобщи доктор Стефани Венева.

Запитана за аргументите за случая, тя сподели: " Нямаме информация и за нас няма значение. Ние го вършим, защото сме колектив и работим един до друг. Това е огромна контузия с доста затруднения, тя е един герой, който води война за живота си, с цел да може да оказва помощ на нашите заболели.

" Тя е доста угрижен човек и ви давам един забавен случай. Ние сме в непрестанен режим на работа и имаме потребност от къса отмора. Иванова отиде да си вземе сандвич, голям колкото човешка глава. Тя видя един скитник и незабавно му го даде ", добави лекарката.

" Иванова е един широкоскроен човек, който е постоянно до пациента. Дори сътрудниците описват, че малко преди инциедента тя цяла нощ е държала ръката на дамата, с цел да не почине самичка. За благополучие пациентката оживя, хоспитализира се, само че в този момент се надяваме доктор Иванова да оживее ", заключи доктор Венева.

Както БЛИЦ заяви, нещастието стана на 20 юли. Жената оцеля след рухване от 7-ия етаж, само че положението й е сериозно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР