35-годишна жена е била убита по особено жесток начин в

...
35-годишна жена е била убита по особено жесток начин в
Коментари Харесай

Жестоко убийство на млада жена в Ямбол

35-годишна жена е била убита по изключително нечовечен метод в Ямбол, оповестиха от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.

Разследването стартира в нощта на 10 против 11 ноември след постъпил сигнал в полицията, че в къща в регионалния град е открито тялото на 35-годишна жена с забележими следи от принуждение.

На адреса неотложно са ориентирани криминалисти и Бърза помощ. Сформиран е проверяващ екип за изясняване на всички обстоятелства и условия към случая. На местопроизшествието са осъществени процесуално-следствени дейности, формирано е досъдебно произвеждане. Своевременно са подхванати незабавни оперативно-издирвателни дейности за определяне на причинителя.

В резултат на осъществената за малко време огромен размер работа е открита съпричастността към действието на 61-годишния ямболия Димитър С. Той е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа.

На 11 ноември, в хода на досъдебното произвеждане мъжът е притеглен в качеството му на обвинен за съзнателно ликвидиране , осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост. С прокурорско разпореждане Димитър С. е арестуван за период от 72 часа, а през днешния ден Окръжната прокуратура в Ямбол внесе в съда искане за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Предстои Окръжият съд да дефинира начален час на съвещанието си, което ще бъде извършено през днешния ден.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР