35-годишна италианка има седеммесечно бебе от 15-годишното дете на приятелката

...
35-годишна италианка има седеммесечно бебе от 15-годишното дете на приятелката
Коментари Харесай

Италианка роди от 15-годишно дете на приятелка

35-годишна италианка има седеммесечно бебе от 15-годишното дете на приятелката си, на което давала уроци по британски. Тя почнала полова връзка с него още когато бил на 13 година
Става въпрос за служителка на медицинските служби в тосканския град Прато. За нея това е второ дете след първото, което има от брачна половинка си.
Всичко почнало напролет на 2017 година във фитнес зала на Прато, където въпросната жена и приятелката ѝ упражнявали дружно - и двете омъжени, и двете майки. Едната имала атлетичен и състезателен вид наследник, който закъсал с уроците по британски в учебно заведение. На помощ се притекла приятелката, която предложила да му дава частни уроци, макар че специалността ѝ била друга.
Вместо с британски обаче зад стените на дома ѝ “учителката” се развихрила в секс връзка с детето на приятелката си. Месеци по-късно забременяла. Едва тогава родителите на момчето завели дело в прокуратурата.
35-годишната жена била отведена за разпит, съпроводена от брачна половинка си, който питал: “Нали няма да ни лишават детето?”.
Прокурорът по делото може да изиска от брачна половинка на 35-годишната да се откаже от бащинството си. Това може да изискат и родителите на момчето, в случай че то реши да се бори за правата над бебето. ДНК тест потвърди, че точно момчето е бащата.
Магистратите би трябвало да потвърдят и че половата връзка е почнала преди момчето да навърши 14 година, защото в този случай любовницата рискува и обвиняване за полово принуждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР