35-годишен управител на клон на мобилен оператор в Пловдив е

...
35-годишен управител на клон на мобилен оператор в Пловдив е
Коментари Харесай

Арестуваха шеф на клон на мобилен оператор, присвоил смартфони за 115 000 лева

35-годишен шеф на клон на мобилен оператор в Пловдив е арестуван за длъжностно заграбване в огромни размери, оповестиха от районната прокуратура в града.

Разследването е почнало след получени голям брой сигнали от жители на Пловдив, Смолян и други, за това, че са търсени от оператора за неизплатени отговорности.

Оказало се, че шефът на пловдивски клон Владимир Т. е съставил 166 подправени контракта за лизинг на 166 скъпи телефони. Това е станало в интервала от началото на 2017 година до януари 2018 година

Над 70 души са ощетени, като общата стойност възлиза на 115 000 лв.. До момента е открито, че Владимир Т. е подписвал контракти от името на клиенти на мобилния оператор за получени мобилни апарати на лизинг, за което те не били дали единодушие.

Научили, откакто били потърсени за дължими суми по подправени контракти. Владимир Т. присвоявал телефоните за себе си, след което ги препродавал на разнообразни лица на по-ниска цена. За осъщественото от Владимир Т. закононарушение законът планува от 3 до 15 година затвор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР