35-годишен мъж от варненското село Ново Оряхово е задържан за

...
35-годишен мъж от варненското село Ново Оряхово е задържан за
Коментари Харесай

Предотвратиха самоубийството на мъж, убил и заровил жена си

35-годишен мъж от варненското село Ново Оряхово е арестуван за ликвидиране, оповестиха от полицията във Варна. Окръжната прокуратура в града постанови в началото задържане за 72 часа, оповестява Българска национална телевизия.

Криминалисти от Окръжната дирекция на полицията са получили сигнал за изчезнала 44- годишна жена от Ново Оряхово. След подхванати незабавни дейности е открито, че тя е убита от мъжа, с който живеела на фамилни начала и от който имала 3 деца.

35-годишният Стоян Ст. е прочут на органите на реда и осъждан. След като направил закононарушението, той заровил тялото в двора на къщата, в която живеели и инсценирал изгубването ѝ. На 2 април обаче братът на Стоянка подава сигнал в Четвърто районно ръководства, че от 31 март дамата е изчезнала. Роднините ѝ също почнали да я търсят и и забелязали в двора прясно разровена пръст, от която се подавало парче плат.

Часове след подаването на сигнала, на 2 април е открит и Стоян. Той бил в гориста околност зад къщата с бутилка киселина, с която желал да се самоубие. Самоубийството е било предотвратено, а по-късно мъжът направил и признания. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Работата по документиране и доказване на осъщественото закононарушение продължава под надзора на Окръжната прокуратура във Варна. Стоян Ст. е арестуван за 72 часа и през днешния ден прокуратурата внася искане съдът да постанови непрекъснато задържане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР