35-годишен мъж бе обвинен в опит за убийството на съпругата

...
35-годишен мъж бе обвинен в опит за убийството на съпругата
Коментари Харесай

Мъж разнежи жена си със секс и обещание за подарък и я закла

35-годишен мъж бе упрекнат в опит за убийството на брачната половинка си, откакто й споделил да си легне и да чака. Тя очаквала подарък, само че вместо това била наръгана толкоз грубо сред рамото и врата, че дръжката на ножа се счупила.

Мей признава, че е протегнал ръка на жена си, само че изцяло отхвърля обвиняванията в опит за ликвидиране, написа The Sun.

Запознати настояват, че двойката е била дружно шест години и в действителност са се обичали.

Миналият октомври двойката се прибрала от отмора в Корея. Няколко дни по-късно двамата се наслаждавали на вечерта си преди да си легнат. Тогава Мей слязъл по стълбите на къщата им, потвърждавайки, че е чул чудноват звук.

Когато се върнал още веднъж в спалнята, двамата правили секс и той споделил на брачната половинка си, че има изненада за нея.

Лаура споделя, че е била доста въодушевена и затворила очите си, както й споделил той.



"Когато ги затворих, усетих, че държи нещо пред очите ми и мислех, че е забрадка. Тогава стартира да брои до 10 откъм гърба - напред. Започнах да се нервирам, тъй като го направи няколко пъти и в никакъв случай не доближи нула.

Тогава му споделих, че се надявам да е взел кученце, тъй като сме го обсъждали доста пъти, само че той еднопосочно ми сподели, че не е куче ", споделя брачната половинка.

"Тогава настъпи безмълвие и усетих напрежение в рамото си. Помислих си, че е хвърлил някакво животно по мен, тъй като имах възприятието, че се катери по мен. Започнах да викам да го махне, до момента в който не осъзнах, че там няма животно. Тогава усетих кръвта по какъв начин капе по пода ", споделя още Лаура.

Жената почнала да крещи, че това не е същинско, само че Мей бил изцяло сериозен.

"Истинско е ", споделил той с еднакъв глас.

Когато Лаура осъзнала, че е наръгана от Мей, забелязала, че той държи още два ножа. Той почнал да й изяснява по какъв начин ще се самоубие.

Мей разказал пред съда, че имал желание да се самоубие, тъй като имал доста задължения. Също по този начин твърди, че закарал жена си в болница незабавно откакто я наръгал, като двамата излъгали, че се е наранила сама.

Малко по-късно Лаура се разплакала и разказала на медицинските сестри какво се е случило, а те незабавно се свързали с органите на реда.

Предстои съдът да се произнесе и да реши какъв брой години ще лежи в пандиза Мей, като едно от обвиняванията, които са му повдигнати е опит за ликвидиране.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР