35-годишен криминално проявен мъж е задържан за агресивно поведение и

...
35-годишен криминално проявен мъж е задържан за агресивно поведение и
Коментари Харесай

Криминално проявен се закани да убие свой съселянин, наби и полицай

35-годишен престъпно проявен мъж е арестуван за нападателно държание и нанасяне на вреди по полицейски автомобил. Това оповестиха от ОДМВР - Монтана.

На 14 август 2018 година Около 20.00 часа в сектора в Медковец се е явило лице от с. Медковец, който декларира, че в дома му е зародил скандал, като непознато за него лице в очевидно нетрезво положение влиза в разпра с живущите на адреса, като им нанася побой и насочва закани за ликвидиране.

Веднага чиновник посещава адреса със длъжностен автомобил. При посещаване на място извън на улицата открива непознато лице, във очевидно нетрезво положение и с нападателно държание.

При осъществяване на инспекция за определяне на самоличността му същия без мотив и причина нанася удар с пестник в предното панорамно стъкло на служебния автомобил.

Вследствие на удара са породени пукнатини на стъклото в горната част, както и е развалено огледалото за назад виждане. Използвана е физическа мощ и помощни средства и същият е арестуван. Впоследствие е открито, че това е лицето Наско Н. от Нова Загора, на 35 години, престъпно проявен. Същият е доведен в районно управление (на МВР) - Лом и арестуван за 24 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР