35-годишен босненец уби приятелката си и двама мъже - баща

...
35-годишен босненец уби приятелката си и двама мъже - баща
Коментари Харесай

Фитнес инструктор уби жена си на живо в Instagram

35-годишен босненец умъртви приятелката си и двама мъже - татко и наследник. Той е ранил служител на реда и друга двойка, мъж и жена, на разнообразни места в Градачац. След почналото гонене, полицията го намирила мъртъв в кола, написа " 360 степени ", един от главните осведомителни портали в РСМ.

Трима възрастни са убити, а други трима са ранени в региона на Градачац, потвърдиха от Министерството на вътрешните работи на кантона Тузла, Босна и Херцеговина, съобщи Радио Свободна Европа (РСЕ).

Мъжът, разпознат от босненските медии като Нермин Сулейманович от Градацац, разгласява извънредно тревожно видео в Instagram в петък сутринта, казвайки на феновете, че ще видят ликвидиране онлайн. След това видеото демонстрира по какъв начин той взима револвер и изстрелва патрон в челото на жена, до момента в който наоколо се чува детски рев. Видеото по-късно беше отстранено от Instagram.

Докато полицията преследва мъжа, той предава онлайн още два видеоклипа в Instagram, потвърждавайки, че е прострелял минимум двама души, до момента в който е бягал.

" Полицията го откри мъртъв в колата ", сподели министърът на вътрешните работи на кантона Тузла Хайрудин Механович пред RFE/RL.

Федералното министерство на вътрешните работи удостовери, че видеоклиповете, споделени от бандита в обществените мрежи, са отстранени.

" Убих татко и наследник. Убих една жена и двама врагове. Дано съм умъртвил и служител на реда ", споделя той в директното предаване в Instagram, представено от редица медийни източници.
" Инспектори от отдела за компютърни закононарушения на Федералната полицейска администрация във Федералното министерство на вътрешните работи, в съдействие с Министерството на вътрешните работи на кантон Тузла и с утвърждението на въпросния прокурор, отстраниха видеото от обществената мрежа Instagram и получиха данни от потребителския профил, които бяха препратени на инспекторите по компютърни закононарушения на Министерството на вътрешните работи на кантон Тузла " сподели Ервин Мушинович, шеф на кабинета на федералния министър на вътрешните работи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР