35-годишен българин е бил арестуван в Кавала в петък вечерта,

...
35-годишен българин е бил арестуван в Кавала в петък вечерта,
Коментари Харесай

Арестуваха българин на Кавала, свалил гръцкото знаме и го гонили до границата

35-годишен българин е бил задържан в Кавала в петък вечерта, тъй като свалил гръцкия народен байрак на пристанището и се опитал да закачи българския, оповестява " Кавала нюз ". Това станало на кея на пътническото пристанище " Апостолос Павлос ".

Българинът е бил арестуван от служители на Централното пристанищно ръководство на Кавала и отведен в Районния съд в Кавала, където му е било повдигнато обвиняване за засегнатост на националните знаци, само че малко по-късно е освободен.

Гръцките медии настояват, че чужденецът е българин, който при задържането му викал " Това е България ". Твърдял, че е член на екстремистка организация, която се застъпва за това, че Кавала и регионите на Източна Македония принадлежат на България, а не на Гърция, осведоми " 24 часа ".

Твърди се още, че номерата на колата на българина били свалени и имал възбрана да напуща страната, само че все пак той си тръгнал. Не спрял на полицейската обсада в Драма и последвала гонка чак до нашата граница, където бил хванат още веднъж.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР