35 фотографии от магнетичния подводен свят на нашето море, представящи

...
35 фотографии от магнетичния подводен свят на нашето море, представящи
Коментари Харесай

Подводният свят на Черно море

35 фотографии от магнетичния подводен свят на нашето море, представящи жители, пейзажи, панорами, подводни модели и " over - under " композиции, сплотяващи два свята - над и под водата, демонстрира изложбата " Подводният свят на Черно море ". Снимките са селекция от най-хубавите фрагменти, снимани от Тодор Димитров през последните 10 години. Фотографиите, включени в изложбата, са снимани напълно на свободно гмуркане по цялото Българско Черноморско крайбрежие. Изложбата ще бъде открита на 4 юли в 17.30 ч. в Художествената изложба в Добрич. Името на варненския фотограф нашумя, откакто единствено преди няколко месеца той завоюва един от двата най-престижни международни състезанието за подводна снимка.

Тодор Димитров е потомствен варненец и от ранна детска възраст е в непрекъснат контакт с морето. Художник по обучение, работи като графичен дизайнер. През свободното си време практикува свободно гмуркане и подводна снимка. Чрез своите фрагменти желае да покаже подводния свят от един по-различен ъгъл, употребявайки новаторски метод и разнообразни креативен техники.

През последните години той е притежател на редица награди от интернационалните състезания. През 2019 година печели първо място в категория " Compact " в един от най влиятелните състезания в света по подводна снимка - " Our World Underwater ". Конкурсът се организира в Чикаго и се счита за " суперкупата " в този тип състезания.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР