342 нови леки автомобила Шкода ще бъдат разпределени между

...
342 нови леки автомобила  Шкода ще бъдат разпределени между
Коментари Харесай

Нови автомобили, униформи и обувки за своите служители осигурява МВР

342 нови леки автомобила " Шкода " ще бъдат разпределени сред 28-те регионални полицейски дирекции в страната. Това заяви в Пазарджик зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов.

Той добави, че колите към този момент са поръчани, след извоювана социална поръчка от снабдител и след идването им ще бъде осъвременен автопаркът на полицейските дирекции. Отделно от това до края на годината полицейските чиновници в страната ще получат и нови униформи и обувки. Те ще бъдат направени от подобаващи материи, с цел да бъдат комфортни по време на работа от униформените чиновници.

Зам.-министър Балабанов разкри, че сега в страната се регистрират доста положителни резултати от работата на полицията и съгласно него това се дължи и на обстоятелството, че беше увеличено възнаграждението на служителите на реда.

По мотив терористичните актове във Нова Зеландия и Холандия Стефан Балабанов заяви, че Министерство на вътрешните работи и ДАНС непрекъснато работят, с цел да не се позволяват сходни терористични актове у нас, само че предизвести че никой не е застрахован.

В Пазарджик зам.-министър Балабанов, шефът на Главна дирекция " Полиция " Христо Терзийски и зам.-директорът на ГДБОП Стефан Джолев участваха на доклада на локалната регионална полицейски дирекция за 2018 година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР