341 800 души са проследили премиерния епизод на Денят на

...
341 800 души са проследили премиерния епизод на Денят на
Коментари Харесай

Близо 350 000 зрители гледаха първия епизод на Денят на бащата

341 800 души са наблюдавали премиерния епизод на „ Денят на бащата “, който беше излъчен нощес от 22:00 ч. Високият зрителски интерес към сериала е следващо доказателство за актуалността на обществената проблематика, която филмът преглежда.


В подтекста на разгорещения обществен спор „ за “ и „ срещу “ физическото наказване, като социална медия Българската национална телевизия прибавя с продукцията и нов аспект – моралните контузии, които нанасяме на децата си.

Семейната драма „ Денят на бащата “ е основан на същински истории и разкрива следствията, които раздялата предизвиква на децата. Сериалът обгръща редица проблеми, свързани с рецесията в общуването и отчуждението. Негласната процедура бащите да бъдат лишавани от право на настойничество е различен въпрос, който шестсерийният филм слага. Социалните тематики в сюжета са извънредно настоящи предвид на прогресиращия брой разводи, както в България, по този начин и в Европа.

„ Денят на бащата “ е продукция на Българската национална телевизия, а изпълнителен продуцент е „ Агитпроп “. Проектът е осъществен с поддръжката на Столична община и „ Творческа Европа – Програма Медия “ на Европейския съюз. Още по време на фотосите филмът е видян на интернационалната киносцена. През 2017 година той беше селектиран за показване в влиятелния обзор на международната продукция на сериали „ Serie Series “ във Фонтенбло (Франция) и на фестивала във Венеция.

Серийният филм „ Денят на бащата “ ще се излъчва в стратегиите на Българска национална телевизия в продължение на три седмици, в понеделник и вторник от 22:00 ч. по едно и също време по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 4 за феновете в чужбина. Повторенията на кино лентата са по Българска национална телевизия 2 в сряда и четвъртък от 20.15 ч. Освен ефирното лъчение феновете ще могат да наблюдават историята на героите и онлайн на уеб страницата на публичната медия, където в специфична секция ще бъдат поместени епизодите на „ Денят на бащата “: https://www.bnt.bg/bg/a/denyat-na-bashchata.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР