"За мен беше удоволствие да се боксирам с Такам. Идвам

...
"За мен беше удоволствие да се боксирам с Такам. Идвам
Коментари Харесай

Джошуа: Вратата ми е отворена за всеки


"За мен беше наслаждение да се боксирам с Такам. Идвам тук да се удрям, а не с цел да очаквам съдийски решения. Беше прекрасен мач, само че реферът реши да го спре. Моите почетения към Такам, който направи хубаво шоу", това съобщи Антъни Джошуа. Световният първенец по бокс в тежка категория продължи победната си серия, откакто пред близо 80 хиляди фенове на стадион “Принсипалити ” в Кардиф, съумя да надделее над камерунеца Карлос Такам с механически нокаут в спор за купите на Международната боксова федерация (IBF) и Световната боксова асоциация (WBA). По този метод той записа 20-та си поредна победа, всичките с нокаут.

"Нямам интерес от протичащото се с реферите и това не е моя работа. Моята работа е да се тормозя за противника. Гледах го, пробвах се да го пречупя рунд след рунд. Мисля, че хората желаеха да го видят в безсъзнание и това се пробвах да реализира. Щеше да се случи, само че не мога да управлявам решенията на рефера. Спечелихме и в този момент ще гледаме положително към 2018 година

Май носът ми е строшен. Такам е като Ивендър Холифийлд - влиза с главата, само че това е мач за купата. Не можех да вдишвам. Сега ще ми трябват няколко месеца, с цел да ми го наместят. Ако бях посочил знак на уязвимост, реферът щеше да скочи. Аз бях спокоен и продължих да се бия", разяснява британецът.

"Нека ми наместят носа, а по-късно ще продължа да пораствам в бокса. Всички знаят към какво сме се запътили, а мен ме интересува какво желаят хората. Трябва да се случи мачът с Дионтей Уайлдър. Имам няколко наложителни отбрани и би трябвало да се удрям за няколко трофеи. Трябва да извършвам отговорностите си, а когато това се случи, вратата ми е отворена за всеки.

Ситуацията е такава, че в случай че мога да си осигуря мач за някоя купа, би трябвало да овакантя друга. Не е мое решението какво се случва отвън кръга, само че всичко зависи какво желаят хората. Те желаят да се удрям във Англия. Боксът сплотява хората и дано да продължим да го сплотяваме тук, във Англия “, заключи Джошуа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР