34 свободни места са обявени за целодневен прием в детските

...
34 свободни места са обявени за целодневен прием в детските
Коментари Харесай

Днес обявяват класирането за детските ясли във Варна за февруари

34 свободни места са оповестени за целодневен банкет в детските ясли във Варна за класирането на 18 февруари, оповестиха от дирекция " Здравеопазване “ към Община Варна. В тази връзка електронната система е затворена за редакции и регистрации на нови заявки от 16 февруари до 18 февруари в това число.

На 19.02.2019 година системата ще бъде отворена за редакции и регистрации. Класирането ще бъде оповестено през днешния ден, а срокът за потвърждаване на признатите деца е от 19.02.2019 година до 28.02.2019 година След това децата ще бъдат одобрявани поетапно по авансово направен график от шефа на съответната детска ясла. Свободните места са: ДЯ №2 “Моряче “ – 4  места, и ДЯ №9 " Детелина “ – 30 места.

От дирекция " Здравеопазване “ напомнят, че според с признатите " Правила и критерии за класиране и банкет на деца в детски ясли на територията на Община Варна “ при осъществяване на класиране входящият номер на заявката към този момент няма значение. Децата ще се класират в низходящ ред по брой точки, а при равни условия ще се ползва функционалност по генериране на инцидентни цифри и децата ще се подреждат във прогресивен ред по инцидентно число.

Съгласно условията на Наредба №26 - децата се изписват от детските ясли на 1 септември в годината, в която навършват тригодишна възраст или по избор на родителите преди този период. В тази връзка, главните класирания на децата в детски ясли ще се реализира на 31 май 2019 година и 21 август 2019 година, като децата ще се одобряват по график на шефа на детската ясла.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР