34-инчовият модел поддържа резолюция UltraWide QHD 3440x1440Philips 346B1C има извит

...
34-инчовият модел поддържа резолюция UltraWide QHD 3440x1440Philips 346B1C има извит
Коментари Харесай

Philips 346B1C – извит монитор с USB-C докинг станция

34-инчовият модел поддържа резолюция UltraWide QHD 3440x1440

Philips 346B1C има закривен екран с диагонал 34 инча и резолюция QHD

MMD, лицензен сътрудник на Philips монитори, п уска модела Philips 346B1C – 34-инчов из вит UltraWide VA LCD екран с USB-C Dock. Проектиран за оптимално увеличение на продуктивността на работното място, този модел предлага композиция от CrystalClear изображения върху VA панел, вградена USB-C докинг технология и набор от новаторски функционалности за ергономичност и еко- резистентност.

Philips 346B1C е всеобхватно решение за експерти, за които е значима продуктивността, във финансовия, банковия и други B2B браншове. Мониторът е екипиран с голям брой високопроизводителни технологии, предлага CrystalClear изображения с UltraWide QHD 3440×1440 резолюция и необятен формат 21:9 за комфортно сравняване на изображения и документи един до различен, обзор на огромни таблици и работа с доста елементи в CAD-CAM приложения.

В допълнение, функционалността за делене на екрана и опцията за работа с няколко устройства чрез технологията MultiView разрешават на потребителите да работят по едно и също време с няколко източника като преносим компютър и PC. Вграденият MultiClient KVM комутатор им дава опция да ръководят два обособени компютъра единствено с един набор от екран, клавиатура и мишка.

Philips 346B1C е екран, планиран за професионална работа и забавление

За консуматори, които обичат да съчетават работата с удоволствието, този екран предлага Adaptive-Sync технология за безпрепятствено освежаване, бърза реакция и плавна игра без артефакти.

Дисплеят Philips 346B1C включва вградена USB-C докинг станция със зареждане, която дава на потребителите набор от комфортни функционалности като елементарно присъединение с един кабел и опция за свързване с портативен компютър за прекачване на видео с висока резолюция и високоскоростен трансфер на данни, до момента в който ноутбукът се зарежда.

Мониторът идва с необятен набор от функционалности за комфорт. Технологията Flicker-free и LowBlue режимът разрешават по-добро визуализиране, а EasyRead обезпечава прелестен аспект при четене като от книга. Въртящата се на 180°, накланяща се стойка, която може да се контролира по височина, разполага с VESA отвори за монтаж и подсигурява най-благоприятен ергономичен комфорт.

Philips 346B1C е оборудван с въртяща се на 180°, накланяща се стойка

Вграденият Power Sensor засича наличието на потребителя и настройва потреблението на сила, която може да намалее до 80%. Мониторът е без живак и олово, дава отговор на стандартите EnergyStar 7.0, RoHS и TCO, също така е опакован в 100% рециклируем материал.

Philips 346B1C ще бъде разполагаем на българския пазар през ноември 2019 година на целесъобразна цена от 1169 лева с Данък добавена стойност, прецизираха от MMD.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР